Freelance advertentieruimteverkoper met automotive genen

Ik zoek een freelance advertentieruimteverkoper die bewezen affiniteit heeft met de verkoop van online advertentieruimte. Bovendien heb je een passie voor auto’s, kennis en netwerk in de autobranche is een pré.

Je verstaat, spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. Beheersing van de Duitse en Franse taal is een prettige bijkomstigheid. Daarnaast ben je woonachtig in de regio Amsterdam/Haarlem en op traditionele werkdagen en werkuren goed bereikbaar.

Ik wil een langdurige samenwerking aangaan en investeer daarin, ik verwacht dat ook van jou. Je verdiensten zijn een percentage van de verkochte advertenties. Je staat niet op een loonlijst en factureert per maand.

Ben jij deze persoon en heb je interesse? Stuur dan een mail met je uitgebreide CV en aantoonbare ervaringen naar rob[at]automotormedia.nl.

Stuur je CV alleen als die volledig met de omschrijving in deze vacature overeenkomt. Acquisitie op deze vacature door recruiters  is niet toegestaan, geïnteresseerden kunnen alleen rechtstreeks met ondergetekende contact opnemen.
 

Met vriendelijke groet,

Rob Blom