Freelance content-, taal-, cms-, e-mail marketing- en social media professional (M/V)

Ik kom graag in contact met een flexibel beschikbare freelance content-, taal-, cms-, e-mail marketing- en social media professional met automotive affiniteit. 

Mijn werk is automotive content (tekst, video, foto) maken. Deze content moet vaak op korte termijn, maar altijd professioneel gecontroleerd, verspreid en/of gepubliceerd worden. Ik zoek een professionele freelancer die mij hier in kan ondersteunen. Ik werk met een strak planschema, bij voorbaat zo ver mogelijk vooruit. Maar het kan ook voorkomen werk snel gecontroleerd of verspreid moet worden.

Ik zoek iemand die affiniteit heeft met auto's, motoren, techniek en de automotive branche. Je hebt ervaring en kunt omgaan met e-mailmarketing programma's zoals MailChimp en Getresponse, Content Management Systemen (CMS) zoals Wordpress, Joomla en Social Media platforms zoals LinkedIn, Facebook, Twitter en YouTube.

Je verstaat, spreekt en schrijft foutloos Nederlands en Engels. Als je de Duitse en Franse taal machtig bent, heb je een streepje voor. Daarnaast ben je woonachtig in de regio Hoofddorp en op standaard werkdagen en werkuren goed bereikbaar.

De hoeveelheid werk die ik uit wil besteden wisselt, maar groeit. Ik wil een langdurige samenwerking aan gaan en investeer daarin, ik verwacht dat ook van jou. Ben jij deze persoon en heb je interesse? Stuur dan een mail met je uitgebreide CV en aantoonbare ervaringen naar rob[at]automotormedia.nl.

Stuur je CV alleen als die met de omschrijving in deze vacature overeenkomt. Acquisitie op deze vacature door recruiters is niet toegestaan, geĂ¯nteresseerden kunnen alleen rechtstreeks met ondergetekende contact opnemen.


Met vriendelijke groet,

Rob Blom