Allereerst wens ik je een succesvol en gezond 2017 en dat de komende jaren voor jou zakelijk net zo positief mogen zijn als die van mij de afgelopen tijd geweest zijn. Want na drie jaar zelfstandig ondernemerschap kan ik melden dat Automotormedia een stabiele onderneming en een gevestigde naam is geworden. Daar ben ik enorm trots op en bedank iedereen die hieraan heeft meegewerkt door mij opdrachten en vertrouwen te geven. Bedankt!

Als dank voor dit succes wil ik graag iets extra’s terug doen door jouw bedrijf, product en dienst een extra podium en nog meer aandacht te geven in de vorm van website AutobrancheInfo.nl. Op Autobrancheinfo publiceer ik ieder persbericht dat door Automotormedia geschreven en naar de media gestuurd is. Alle artikelen worden vervolgens gedeeld via de social media kanalen Twitter, Facebook en LinkedIn van AutobrancheInfo, Automotormedia en mijn persoonlijke accounts.

Bereikt duizenden personen

Met AutobrancheInfo weet je vanaf nu zeker dat jouw nieuws in ieder geval ergens op het wereldwijde web staat en door zoekmachines gevonden wordt. De autobranche wordt door de social media over nieuws geïnformeerd. Alleen al met social media bereikt AutobrancheInfo rond de 10 duizend personen.

Het doel is om van AutobrancheInfo een platform te maken waar de autobranche niet omheen kan. Om de site actueel en dynamisch te houden en traffic te laten genereren, worden er ook persberichten van andere automotive bedrijven op gepubliceerd. Bedrijven die extra aandacht willen in de vorm van een advertentie (banner) of advertorial (geschreven advertentie) kunnen dit tegen betaling doen. Vanzelfsprekend krijgen Automotormedia relaties de meeste aandacht door prominenter in beeld gebracht te worden.

AutobrancheInfo.nl stuurt verder één keer per week een nieuwsbrief naar mensen die zich op de lijst geabonneerd hebben. Wil jij deze nieuwsbrief ook ontvangen, dan kun je je hier aanmelden.