Door digitalisering is onze doelgroep en dus ons netwerk enorm gegroeid. Het is voor velen nauwelijks mogelijk om met al hun relaties persoonlijk contact te houden. Ik ondervang dit door digitaal met mijn netwerk te communiceren en op deze manier bij mijn relaties in beeld te blijven.

Ervaring leert mij dat het grootste deel van mijn netwerk het op prijs stelt als ik niet te vaak, maar wel regelmatig bij ze op het netvlies kom. Als ik tijdens dit kortdurende contactmoment informatie deel waarmee mijn relaties geld mee kunnen verdienen, komt er bijna altijd meer werk uit voort. En wat ik kan, kan jij ook. Succes!

Digitale communicatietips:

  1. Houd contact met je netwerk via digitale communicatie
  2. Communiceer consequent, regelmatig en op vaste tijdstippen
  3. Stuur alleen informatie waar jouw klant écht iets aan heeft
  4. Communiceer informatie die jouw klant geld of plezier oplevert
  5. Bedenk zo ver mogelijk vooraf wat je wil communiceren
  6. Bepaal ook vooraf hoe je gaat communiceren