Met een tekst en een nieuwsbrief om de tekst te delen, komt en blijft u op een efficiënte en effectieve manier in beeld bij uw bestaande relaties, prospects en suspects. Ik roep daarbij altijd dat u die nieuwsbrief bij voorkeur regelmatig en op een vastgesteld moment moet uitsturen.

Het idee om een blog voor de nieuwsbrief te schrijven is snel geboren. Ik heb mijn relaties altijd wel iets te vertellen. Het versturen van de nieuwsbrief is geen issue, omdat ik dat kan geautomatiseerd kan laten doen op het moment dat ik ergens anders mee bezig ben.

Maar dan het schrijven van de blog, hier gaat de meeste tijd in zitten, ook voor mij. Maar omdat ik altijd het hardste roep dat je een blog moet schrijven en een nieuwsbrief moet maken en versturen, kom ik er niet onderuit om het zelf ook te doen. Vandaar dat ik toch weer voor mijzelf in het toetsenbord geklommen ben.

Ik ben gek op schrijven, het ontbreekt voor mijn eigen onderneming alleen soms aan tijd, want relaties gaan altijd voor. Maar als ik op een zaterdag- of zondagmorgen eenmaal de eerste vier zinnen getypt hebt, volgt de rest van het verhaal bijna als vanzelf. Ik krijg er dan voldoening van en dat is zeer plezierig.

Omdat ik een voldaan gevoel krijg van schrijven, doe ik dit ook graag voor u over uw nieuws, producten en diensten. We hebben allemaal wel eens geen zin, tijd of inspiratie voor een tekst. Ik denk hier graag over met u mee. Stuur me een mail of bel me, roep wat u gaat doen en wat u de wereld bekend wil maken. Ik noteer het wel en maak er een stukje tekst van.

Die tekst sturen we naar de media, publiceren we op uw website en delen we via al uw en mijn social media kanalen. Als u dit proces regelmatig en consequent blijft volhouden, dan zult u zien dat uw bekendheid zal toenemen. Als u daarbij een topproduct heeft, willen de mensen niet meer om u heen of naar een ander.

Ik wens u heel fijne feestdagen en een zeer goed 2016!

Comment